Data snoeiworkshops 2023 bekend

Data snoeiworkshops 2023 bekend

Snoeien doet bloeien

Onze snoeiworkshops zijn al bijna 25 jaar populair, dus we hebben de data voor het nieuwe jaar al weer ingepland. Ook omdat onze snoeileraar Gerard Schuitemaker een veelgevraagd man is, wiens agenda snel volloopt.  We hebben hem gelukkig weer kunnen boeken! Het gaat om de volgende data: voorjaarssnoei 11 maart, zomersnoei 24 juni, najaarssnoei 6 en 7 oktober.

Actief bezig

Het succes van de workshops is gebaseerd op de manier waarop Gerard je wegwijs maakt in de do’s en don’ts van het snoeiwerk: met veel praktijkverhalen en een actieve aanpak. We organiseren de workshops dan ook altijd op een plek waar genoeg te knippen is: een park, volktuinencomplex of gezamenlijke binnentuin. Neem vooral je snoeischaar (krijg je ook nog tips voor onderhoud) mee en een paar tuinhandschoenen.

Aanmelden

Vanaf volgende week staan in onze agenda de aankondigingen mét aanmeldformulier. De workshops gaan alleen door met minimaal 8 en maximaal 15 deelnemers. Deelnamekosten* zijn € 10 en € 5 voor NMTpashouders.

Locaties

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leuke locaties voor deze workshops. Heb jij een goede plek in gedachten in Stadsdeel Zuid? Dat horen we heel graag. Mail naar info@NMTzuid.nl

* Wij organiseren activiteiten zoals workshops en lezingen kostendekkend. Dat betekent dat we geen winst maken op activiteiten en dat de opbrengst naar de spreker, locatie en eventuele organisatorische en administratieve kosten gaat. Onze regels voor betaling en restitutie staan op deze pagina.

 


Laat een reactie achter