Regels NMTzuid

Regels NMTzuid

Algemeen

Excursie, cursussen en workshops gaan door bij voldoende deelname. Mocht een bepaalde activiteit niet door kunnen gaan, dan krijg je het reeds betaalde bedrag terug. Kun je zelf niet deelnemen aan een activiteit waarvoor je je hebt aangemeld, dan kun je je door iemand anders laten vervangen. Het verschil tussen wel of geen NMTpas moet dan evenwel worden verrekend. In geval van twijfel beslist NMTzuid. Alleen NMTpashouders kunnen aan activiteiten deelnemen met korting. (Op verzoek je NMTpas tonen.) Niet komen opdagen is geen reden voor restitutie.

Cursussen

Tot 3 weken voor aanvang van de cursus vindt totale restitutie plaats. Tussen 3 weken en uiterlijk 1 week voor de aanvang van de cursus geldt een teruggave van 50%. Daarna is restitutie niet meer mogelijk. Je kunt je door iemand anders laten vervangen.

Excursies

Voor de excursies gelden de volgende restitutieregels: tussen 3 weken en uiterlijk 1 week voor vertrek geldt een teruggave van 50%. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.
Bij excursies mag een NMTpas houder door één introducé vergezeld worden tegen betaling van de ledenprijs.

Workshops

Bij het afzeggen van deelname aan deze activiteiten krijg je tot 3 weken voor aanvang het betaalde bedrag, verminder met Euro 5 administratiekosten, teruggestort. Tussen 3 weken en en uiterlijk 1 week voor aanvang van de workshop geldt een teruggave van 50%. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Aanmelden

Je moet je voor alle activiteiten aanmelden via het formulier op de website of bij de in de aankondiging vermelde persoon en betalen binnen een week voor de start van de activiteit. Gebeurt dit niet, dan kun je geen rechten aan je aanmelding ontlenen. Contante betaling bij aanvang van een activiteit kan alleen bij wijze van hoge uitzondering en met vooraf verleende toestemming van degene bij wie je je hebt aangemeld.

Disclaimer

De teksten op deze website zijn onder voorbehoud van fouten en onvolkomenheden. Er kunnen geen rechten aan de teksten worden ontleend.
NMTzuid doet haar uiterste best om alle rechthebbenden van eventuele tekstfragmenten en foto’s te benaderen of duidelijk de bron te vermelden. Mocht je onverhoopt toch menen de rechten te bezitten of de genoemde bron klopt niet, neem dan alstublieft contact met ons op via info@NMTzuid.nl

Risico

Deelname aan de activiteiten is voor eigen risico. Dat betreft zowel eigen veiligheid als aansprakelijkheid ten opzichte van de andere deelnemers en het overige verkeer. NMTzuid en/of de daaraan verbonden vrijwilligers kunnen nimmer aansprakelijk gesteld worden voor welke gebeurtenis of omstandigheid dan ook.

Overmacht

Een activiteit gaat in principe altijd door, tenzij de weersverwachting zo slecht is, dat via radio en tv aangeraden wordt de weg niet op te gaan. Dus bij zware storm, maar ook bij zeer dichte mist, ijzel of onweer blijven onze mensen thuis. Ditzelfde geldt ook indien er door overheid voorschriften worden gesteld aan activiteiten, zoals nu met corona.

Raadpleeg bij twijfel de informatie bij de betreffende activiteit op deze website of neem contact op via info@NMTzuid.nl.

 


replies are closed