Tweede plaquette geplaatst aan de Amstel

Tweede plaquette geplaatst aan de Amstel

In oktober vorig jaar zijn drie fraaie gevels uitgekozen in het kader van de verkiezing van de Fraaiste Groene Gevels van Amsterdam 2108. De keuze voor deze drie is gemaakt door een jury bestaande uit raadsleden Imane Nadif, Dehlia Timman en stadsecoloog Geert Timmersmans. Daarnaast is een publieksprijs toegekend door het aanwezige publiek bestaande uit vrijwilligers en nomineerders.

Huldiging

Op dat moment was al dat mooie groen natuurlijk in herfststand. Het leek ons daarom aardiger om met de huldiging te wachten tot 2019.

De eerste onthulling was afgelopen zondag in de Reguliersdwarsstraat in combinatie met het 3 jarig bestaan van Secret Village van de ondernemersvereniging BIZ Reguliersdwarsstraat. Het was een feestje!

De tweede huldiging vond afgelopen 9 juli plaats aan de Amstel. De prachtige blauwe regen aldaar, met een monumentale uitstraling, heeft geheel terecht een onderscheiding gekregen van de jury.

Hulde!

Onderscheiding! Amstel 169-171, foto Lilian Voshaar

Verkiezing 2019 in volle gang

De verkiezing van Fraaiste Groene Gevels 2019 is in volle gang. Weet jij een mooie groene gevel en wil je die voordragen, ga dan naar ‘we zoeken nog meer groene gevels!’


Laat een reactie achter