Groen Dichterbij-bijeenkomst

Groen Dichterbij-bijeenkomst

ANMEC organiseert op zaterdag 7 november a.s. een Groen Dichterbij-bijeenkomst in de Zuiderkerk, Amsterdam.
Deze netwerkbijeenkomst voor groene buurtprojecten in de regio en biedt een podium om kennis en diensten uit te wisselen, inspiratie op te doen en te delen in elkaars netwerk en kunde. Het thema dit jaar is Samenwerking en Samenhang.

De gemeente heeft onlangs de Agenda Groen vastgesteld zodat met meer groen de stad aantrekkelijker wordt voor wonen, leven en verblijven. Groeninitiatieven uit de buurt wordt hiermee gestimuleerd.
Goed nieuws, want op steeds meer plaatsen in de stad slaan mensen de handen ineen om samen het (openbaar) groen in hun omgeving te beheren of anders vorm te geven: van natuurspeelplek tot buurtmoestuin. Hierdoor knapt de buurt op, leren buurtbewoners elkaar beter kennen en worden mensen gezonder.

Ben je betrokken bij een groen buurtproject en benieuwd wat er zoal gebeurt rondom groen in de buurt? Dan ben je van harte welkom. Vandaag krijg je meer inzicht in bij wie en waar je moet zijn voor hulp, advies en financiering. Ook belangstellenden zijn welkom, deze uitnodiging mag je delen.
Er is plek voor 60 deelnemers, wees er op tijd bij.
Ben je in voor inspiratie, ontmoeting en informatie? Bekijk het programma en meld je aan via deze link.
Tot 7 november in de Zuiderkerk!

ANMEC


Laat een reactie achter