Korting op je regenton!

Korting op je regenton!

Regenton met korting

Er kwamen zoveel aanmeldingen van geïnteresseerde Amsterdammers binnen voor ons Project Regenton, dat we een kortingsactie zijn begonnen. Want hoe meer tonnen, hoe beter we de wateroverlast kunnen verminderen! De eerste editie van de inkoopactie leverde meer aanvragen op voor tonnen dan er geleverd konden worden.
Daarom een extra kortingsactie.

 • Een regenton van kastanjehout €130
  (lang model 120L) + messing kraan+ levering in De Pijp voor €130 incl. BTW in plaats van €162,50.
  Een bijpassend houten standaard is optioneel bij te bestellen voor €17,50 in plaats van €25 euro.
 • Een groene kunststof regenton €52,50
  (lang model 100L) + kraan + standaard voor €52,50 incl. BTW in plaats van €78,50.
 • Een Speedy vulautomaat €42,50 ipv €54,99regenton
  Deze heb je alleen nodig als je de ton wilt aansluiten op een regenpijp, die aangesloten is op het riool. Dit makkelijk aan te sluiten systeem zorgt ervoor dat je regenton niet kan overlopen en heeft een filter om blad en gruis af te vangen.

25 augustus regentonnen informatie en demonstratiedag

Op vrijdagavond 25 augustus tussen 19.30 en 21.00 uur kun je de bestelde ton met eventueel accessoires ophalen. Er wordt gedemonstreerd hoe je de ton kunt aansluiten op de regenpijp. Natuurlijk kun je ook vragen stellen over jouw specifieke opstelling. Je bent ook van harte welkom als je nog niet besteld hebt, maar wil weten wat de mogelijkheden zijn.
De locatie voor deze activiteit wordt later bekend gemaakt, het is waarschijnlijk in De Pijp. Zet het vast in je agenda als je een ton wilt hebben.

Bestellen voor 14 augustus

Bestel een ton door te mailen naar Natuur&Milieuteam Zuid (Info@NMTZuid.nl). Geef bij je opgave ook aan of je een groene kunststof of kastanje houten ton wilt.
Ook of je een standaard wilt bestellen bij de kastanje houten ton (€17,50 extra). Die standaard kan nodig zijn om een gieter onder het kraantje te kunnen zetten.
De Speedy vulautomaat is bij te bestellen voor €42,50, geef ook aan of je deze wilt in je mail. Deze heb je alleen nodig als je de ton wilt aansluiten op je regenpijp en deze aangesloten is op het riool.
Je krijgt van ons na je bestelling en als de tonnen niet op zijn, een mailtje met kortingscode en rekeningnummer van de leverancier. Deze mail krijg je in de week van 14 augustus.

Als je dat leuk vindt kun je op je ton een groene afdruk van het Natuur&Milieuteam logo krijgen met een verwijzing naar de projectpagina van de regentonnen. Zo inspireer je andere Amsterdammers om mee te ook doen!

Kijk ook eens op deze pagina waar te zien is welke bewoners en initiatieven al een regenton hebben geïnstalleerd in Amsterdam Zuid. Heb je al een regenton en sta je niet op onze kaart, laat het ons weten!


13 reacties

 1. Saskia Boerma schreef:

  Ik wil graag een houten regenton met standaard bestellen. De kosten zijn mij niet erg duidelijk, dus die verneem ik nog graag een keer.

  • Lilian Voshaar schreef:

   Hi Saskia,
   De prijzen op de pagina zijn aangepast en moeten nu hopenlijk duidelijk zijn.

   Met vriendelijke groet,
   Anna en Lilian

 2. Louz Romeijn schreef:

  Ik wil graag de kunststof ton met alles erop en eraan
  Dan kom ik uit op 80€
  Klopt dat?
  Groet louz

 3. Tim Jong schreef:

  Ik wil een complete groene kunstof regenton! ☘️
  Wel graag bezorgen en monteren ! 🆙
  Als ♿️ gebruiker voor mij de enige mogelijkheid om
  aan dit 🌨 💦 🌨 project mee te kunnen doen ! 🎯

  • Lilian Voshaar schreef:

   Hi Tim,
   De korting is o.a.omdat we de tonnen op 1 plek laten bezorgen, waar je instructie krijgt voor de aansluiting. De Speedy aansluiting is redelijk simpel zelf te doen. Thuis bezorgen kan wel vermoed ik tegen verzendkosten. Volgende week overleggen we even hoe en of we je hierbij kunnen helpen.

   Groet,
   Lilian

 4. P. van der Schans schreef:

  Hallo N&MTZ,
  Zie nu pas de regentonnen-actie. Ben ik te laat of kan ik nog inschrijven voor de groene kunststof ton?
  Sorry voor de late reactie.
  Groet.

 5. Pauline Kolsteeg schreef:

  Oh wat suf! Ik dacht dat er 10 juli stond, dat is wel erg laat om nog een plastic ton te vragen?!

  • Anna Galenkamp schreef:

   Dag Pauline, er komt een twee ronde aan, daar kan je nog aan meedoen! Er zijn zoveel geïnteresseerden voor een regenton dat de leverancier niet aan de vraag kan voldoen. We houden je op de hoogte!

 6. Annemiek Gelissen schreef:

  Aanmelding regentonnenactie / volgende ronde .. interesse houten regenton met korting

 7. marianne wanders schreef:

  kan ik een houten regenton bestellen met standaard en een speedy vulautomaat.Wilt U mij berichten of ik in aanmerking kom?Hartelijk dank.Marianne Wanders

Laat een reactie achter