Voorjaarssnoei workshop Kinderboerderij

za 31 maart 2018 - 10.30-12.30 uur

Voorjaarssnoei workshop Kinderboerderij

Voorjaarssnoei workshop op Kinderboederij De Pijp

Wil je leren hoe je een vlinderstruik moet snoeien? Of hoe je een perenboom of kers moet aanpakken? Onze snoei expert Gerard Schuitemaker leert het je graag. Tijdens deze workshop krijg je uitleg over verschillende snoeitechnieken en leer je welke struiken of bomen je wanneer aan kunt pakken. Ook als je in het verleden een cursus of workshop hebt gedaan is het goed om je kennisniveau af en toe bij te spijkeren. Want goed snoeien doet mooi bloeien!

Meer info en aanmelden

De workshop wordt gehouden op het terrein van Kinderboerderij De Pijp, Lizzy Ansinghstraat 82. Er staat hier een aantal geschikte bomen die gesnoeid mogen worden door de deelnemers.  Opgeven doe je door onderstaand formulier in te vullen, je kan dan ook meteen betalen. Mocht dit niet gaan dan kan je een mail sturen naar Anna van Natuur&Milieuteam Zuid of bellen naar: 06-20 539 406. Kosten voor de workshop zijn: €10 per persoon, de cursus gaat door met minimaal 6 deelnemers en er is plek voor maximaal 16 deelnemers. Als je een NMT-pas hebt dan zijn de kosten €5 per persoon, neem je de pas dan mee naar de workshop? Wees er snel bij want vol=vol!

Als je een snoeischaar of handschoenen hebt wil je die dan meenemen? Vanaf 10.15 uur is er koffie en thee. We vragen je om op tijd te komen zodat we om 10.30 uur echt kunnen beginnen met de workshop. Als je graag wilt leren snoeien maar je kan niet op 31 maart dan ben je ook van harte welkom op de workshop van zondag 25 maart van 11.00-13.00 uur. Deze wordt gehouden op Twikkel, dat is een westelijke deel van het Gijsbrecht van Aemstelpark. Zie onze agenda voor meer informatie.

Selecteer een geldig formulier