Voorjaarssnoei op Twikkel

zo 25 maart 2018 - 11.00-13.00 uur

Voorjaarssnoei op Twikkel

Snoeien doet groeien en bloeien

Hoe krijg je meer bloei en vruchten in je tuin? Door op het juiste moment en op de goede manier te snoeien! Wil je dit op een makkelijke en begrijpelijke manier leren, doe dan mee met een van onze snoeiworkshops in maart. Snoeiexpert Gerard Schuitemaker gaat je de basisprincipes vertellen én laten zien wat de beste manier van snoeien is in vlindertuin Twikkel in Buitenveldert.

Struiken

Door struiken ‘open’ te snoeien komt er meer licht in en wordt bloei bevorderd. In het voorjaar snoeien we vooral voor groei, bloei en verjonging. Gerard geeft een inleiding over de snoeiwijzen; hierna is er ruimte voor een vragen halfuurtje over je eigen planten. Dan gaan we naar buiten om in de vlindertuin Twikkel samen met het daar actieve medebeheergroepje het geleerde in de praktijk te brengen.

De workshop begint om 11 uur en we verwachten om 13 uur klaar te zijn. Je bent vanaf 10.45 uur welkom. De workshop gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen en er is plaats voor maximaal 16 personen. Mocht je op deze datum niet kunnen, dan is ook nog een workshop op zaterdag 31 maart.

De deelnamekosten voor deze snoeicursus bedragen €10 per persoon. Als je een NMT-pas hebt dan zijn de kosten €5 per persoon, neem je de pas dan mee naar de workshop? Aanmelden graag via onderstaand formulier. Meer weten? Vraag het Lilian@NMTzuid.nl of bel 06 20 539 534.

Betaling Snoeiworkshop Twikkel
Bezig met versturen