NLdoet en ANMEC bieden hulp aan groene initiatieven

NLdoet en ANMEC bieden hulp aan groene initiatieven

NLdoet bied steuntje in de rug

Heb je een mooi groen idee of plan en heb je extra vrijwilligers nodig om de klus te klaren? Plan dan je groene buurtactiviteiten tijdens NLdoet op vrijdag 15 en/of zaterdag 16 maart 2024 en ontvang daarbij een financieel steuntje in de rug van het Oranje Fonds! Meld je activiteit aan bij NLdoet van OranjeFonds

Van 1 november 2023 tot 31 januari 2024 is het mogelijk een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds in te dienen voor een NLdoet 2024 activiteit. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,-. Wees snel want: op = op! Ga naar de site, via bovenstaande link en lees alles over de algemene voorwaarde en vul het aanvraag formulier aan.

ANMEC/NME Fonds Amsterdam

ANMEC staat voor het Amsterdamse Natuur en Milieu Educatie Centrum. Zij werken aan een veerkrachtig, leefbaar Amsterdam met veel groen. Zij organiseren én ondersteunen activiteiten en projecten waarvan Amsterdammers, ondernemers, kinderen of maatschappelijke organisaties iets kunnen leren op het gebied van natuur en milieu. Veel groene buurtinitiatieven zijn bewust of soms onbewust bezig met educatie. Heb jij een leuk educatief idee voor jouw groenproject of voor je buurt? Doe een aanvraag voor een extra financiële ondersteuning via ANMEC, realiseer je project. Aanvragen kan nog tot uiterlijk 17 december 2023. Kijk via bovenstaande link of je project aan de voorwaarden voldoet.


Laat een reactie achter