Speeches, bubbels en muziek: 25+1 jaar watertuinen!

Speeches, bubbels en muziek: 25+1 jaar watertuinen!

Dit jaar bestaan de watertuinen in de Boerenwetering 25+1 jaar. We vierden dit op zaterdag 1 oktober op de Ruysdaelkade met (oud-)vrijwilligers en andere betrokkenen. Bedankt allen voor het leuke feestje!

Het werd een gezellige bijeenkomst op de kade, met speeches, bubbels en een optreden van ‘lokale’ band The Ladyshavers, die tot een paar blokken verderop te horen moeten zijn geweest. De regen bleef uit en de zon scheen heerlijk. Rocco Piers (lid dagelijks bestuur Stadsdeel Zuid) onthulde een fotobord waarop te zien is wat het inhoudt om ‘watertuinder’ te zijn. We hadden homemade cakejes van Bettina Bakt. Het was een ideale gelegenheid om allerlei betrokken mensen (weer) te ontmoeten!

Na afloop was er speciaal voor de (oud-)vrijwilligers een elektrische rondvaart op een salonboot, door de grachten van Amsterdam. Wat lekker om eens rondgevaren te worden onder het genot van een hapje en drankje. Natuurlijk voeren we ook langs ‘onze eigen’ mooie watertuinen.

Foto’s van het feestje

Kitty de Jong (VCA) maakte een fotoreportage van de viering op de kade. Bekijk hier het hele fotoalbum.

Meer weten?

Hier lees je meer over het waarom van de viering en over de watertuinen in het algemeen.
Keertje meehelpen met een werkochtend? Iedere eerste zaterdag van de maand gaan we aan de slag. Neem contact op met Tijn via Tijn@nmtzuid.nl.


Laat een reactie achter