Open Tuinendag 2021

Open Tuinendag 2021

Waarom zou je jouw tuin openstellen voor publiek?

Wij doen dit al ruim 20 jaar en met veel plezier. We genieten van de mensen die ieder jaar van onze tuinen komen genieten. Heb jij ook een tuin in De Pijp die je met liefde verzorgt en één dag per jaar met mensen wilt delen? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan Open Tuinendag De Pijp. zo Kijk hier hoe leuk was!

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep van enthousiaste tuiniers die ieder jaar een Open Tuinenroute organiseert. ‘s Zaterdags zijn onze tuinen te bezichtigen van 11.00 tot 17.00 uur en de volgende dag bekijken we elkaars tuin.
De  zondag sluiten we af met een gezellig diner. Lijkt het je leuk om jouw tuin open te stellen? Neem dan contact met ons op via Dieneke die.plompen@planet.nl

Datum

Open Tuinendag De Pijp 2020 en 2021 zijn vanwege corona niet doorgegaan. Maar in mei of juni 2022 hopelijk weer wel. Meedoen? Neem contact op met Dieneke via die.plompen@planet.nl

De locaties zijn herkenbaar aan een groene vlag. Bij elke tuin worden passe-partouts met een plattegrond verkocht voor € 3. Een deel van de opbrengst van de passe-partouts gaat naar een lokaal groen doel in De Pijp.


2 reacties

  1. Anna Wawrzkiewicz schreef:

    Gaat het dit jaar door?

    • Lilian Voshaar schreef:

      Nee, helaas. Bovendien zou dat dan rond mei-juni moeten zijn gepland, dan zijn de tuinen op hun mooist.
      Er is nu wel een enthousiaste groep bezig om het aantal deelnemende tuinen uit te breiden voor 2022. Dus als je nog iemand kent die dit mogelijk leuk vindt, vertel het door.

Laat een reactie achter