Digitaal vergaderen? Dat kan gratis via onze Zoom.

Digitaal vergaderen? Dat kan gratis via onze Zoom.

Online overleggen doen wij via Zoom! En soms via MS teams of Whereby.

We hebben in de afgelopen maanden digitaal gebrainstormd, vergaderd, met nieuwe mensen kennisgemaakt en verschillende online lezingen georganiseerd. Het is best intensief, maar we hebben wel weer contact met elkaar. Er gebeurt weer wat, het is toch een vorm van contact. Daarvoor zijn verschillende programma’s beschikbaar. Wij kozen voor zoom.

Zoom!

De gratis versie heeft wel wat beperkingen, maar is nog steeds uitermate geschikt voor de meeste mensen. Bij de gratis versie is het videobellen voor groepen beperkt tot 40 minuten, maar bij één-op-één gesprekken is er geen limiet. Er mogen maximaal 100 personen deelnemen aan een gesprek. Het is voor anderen niet nodig om een Zoom-account te hebben om aan een gesprek deel te nemen. Je deelt simpelweg een link met anderen en door daar op te klikken nemen ze direct deel aan het gesprek. Als je een abonnement hebt, ben je niet beperkt in de lengte van het gesprek en zijn er extra functies beschikbaar.

Denk je nu ‘dat willen we wel maar we willen geen abonnement’, dan hebben we voor jullie een oplossing. Via NMTzuid en Wijkcentrum De Pijp kunnen jullie als bewonersgroep in Amsterdam Zuid gratis gebruik maken van ons Zoom abonnement. We plannen een datum en geven je de inloglink om rond te sturen. Maar we kunnen voor jullie ook de deelnemers uitnodigen en indien gewenst als technisch voorzitter de vergadering begeleiden.
Mail ons als je van Zoom gebruik van wilt maken: info@NMTzuid.nl.

Deelnemen aan een zoom-meting vanaf je computer

Hoe kun je online effectief vergaderen?


Laat een reactie achter