Terugblik op herfstmarkt Sarphatipark

Terugblik op herfstmarkt Sarphatipark

Herfstmarkt 2020

Op een schitterende zondag in september vond onze uitgestelde Natuur&Milieumarkt toch nog plaats. Het was wat ons betreft een groot succes! Een grote verscheidenheid aan kramen, fijne muziek, leuke kinderactiviteiten en genoeg lekkers om te eten en dat alles overgoten met een heerlijk herfstzonnetje, zorgden voor een fijne dag.

Natuurlijk was het spannend voor ons om een evenement te organiseren in coronatijd. Maar wat is het goed gegaan! Veel vrijwilligers en collega’s hebben geholpen met het afzetten van de markt, looprichtingen uitzetten en bij de ingang bezoekers welkom te heten èn te informeren over de regels. Met dank aan alle bezoekers, deelnemers en vrijwilligers voor het netjes opvolgen van die corona-regels. Het was een gemoedelijke dag met veel interesse voor het gebodene. Zo leuk dat we al meteen twee nieuwe deelnemers aan onze lijst konden toevoegen voor volgend jaar.

We hopen dat iedereen op groen en duurzaam gebied geïnspireerd is geraakt! Want daar doen we het voor.

Deelnemers

Veel dank aan alle deelnemers voor het opzetten van jullie prachtige kramen en het vertellen van jullie groene en/of duurzame verhalen!
Wil je nog eens opzoeken wie er ook alweer allemaal waren, bekijk dan dan hier de lijst met deelnemende organisaties en bedrijven.

Vrijwilligers

Heel veel dank aan onze vrijwilligers, die onvermoeibaar lijken en ons werkelijk met alles geholpen hebben! Van broodjes smeren tot looplijnen uitzetten, van mensen tellen tot kratten sjouwen. Zonder jullie was het niet gelukt!!

Manifestatie Wijkcentrum De Pijp

Zoals jullie gezien hebben was er tijdens de markt een manifestatie gaande van Wijkcentrum De Pijp (onze ‘moeder-organisatie’). Het Stadsdeel is nog steeds van plan om ons Wijkcentrum (dat al 50 jaar bestaat!) weg te bezuinigen. Dit mag niet gebeuren! Schrijf hier de raadscommissies aan en roep hen op om het Wijkcentrum te behouden. Veel dank voor jullie steun, daar zijn we echt dankbaar voor.

Foto’s

Nog even nagenieten? Hier vind je foto’s van de markt, gemaakt door Sander Heezen en Maarten Wesselink.

 


Laat een reactie achter