Wil je meewerken aan een Rainproof enquête?

Wil je meewerken aan een Rainproof enquête?

Regenwateroverlast aanpakken

Regenwateroverlast is een actueel probleem in Amsterdam. Er valt steeds meer regenwater in korte hevige buien en dit kan ons riool niet aan. Er zijn verschillende ‘wetspots’ in de stad waar bewoners overlast van ondervinden, ook in Amsterdam Zuid. Dat kan inhouden dat de straat vol met regenwater blijft staan na een hevige regenbui. Maar het kan ook betekenen dat je kelder onderloopt. Klik hier om meer te lezen over onze maatregelen om regenwateroverlast tegen te gaan.

Rainproof Amsterdam

De organisatie Amsterdam Rainproof zet zich in voor een regenbestendige stad. Dat doen ze door alle relevante partijen in de stad erbij te betrekken, waaronder bewoners. Er is bij veel mensen de vraag hoe je je eigen, directe omgeving regenbestendig kunt maken. Samen met bewoners wil Rainproof nu een stap verder komen door hen zo te faciliteren dat zij daadwerkelijk maatregelen kunnen treffen, op eigen terrein, om bij te dragen aan een regenbestendig Amsterdam.

Enquete

Rainproof wil graag jouw mening over hoe bewoners te faciliteren en te voorzien van gericht advies over een regenbestendige stad. Hiervoor is er een enquête opgesteld. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 à 10 minuten. De resultaten worden gebruikt om een inschatting te maken waar de behoefte van bewoners ligt om bij te kunnen dragen aan een regenbestendige stad. Jouw bijdrage wordt zeer gewaardeerd! Open hier de enquête.


Laat een reactie achter