Data snoeiworkshops 2020 bekend

Data snoeiworkshops 2020 bekend

Snoeien doet bloeien

Onze snoeiworkshops zijn populair, dus we hebben de data voor het nieuwe jaar al weer ingepland. Ook omdat onze snoeileraar Gerard Schuitemaker een veelgevraagd man is, wiens agenda snel volloopt.  We hebben hem gelukkig weer kunnen boeken! Het gaat om de volgende data: 7 maart, 13 maart, 21 juni, 16 oktober en 18 oktober.

Actief bezig

Het succes van de workshops is gebaseerd op de manier waarop Gerard je wegwijs maakt in de do’s en don’ts van het snoeiwerk: met veel praktijkverhalen en een actieve aanpak. We organiseren de workshops dan ook altijd op een plek waar genoeg te knippen is: een park, volktuinencomplex of gezamenlijke binnentuin. Neem dus vooral een snoeischaar mee en een paar tuinhandschoenen.

Aanmelden

Vanaf volgende week woensdag staan in onze agenda de aankondigingen mét aanmeldformulier. De workshops gaan nl. alleen door met minimaal 8 en  maximaal 15 deelnemers. Deelnamekosten zijn € 10 en € 5 voor NMTpashouders.

Locaties

We zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties voor deze workshops. Heb jij een goede plek in gedachten, in Stadsdeel Zuid? Dat horen we heel graag. Bel 020-400 45 03 of mail info@NMTzuid.nl

 

 


3 reacties

  1. Joke Vd Linden schreef:

    Geef mij graag op voor de snoeicursus 7 of 13 maart. Hoor graag of dit kan. Vr. Hroet joke

  2. Warner schreef:

    Hallo kan ik gewoon aansluiten bij de workshops snoeien? Of moet ik me ergens opgeven?
    Warner

    • Lilian Voshaar schreef:

      Hi Warner,
      Per datum staat vanaf volgende week in de agenda een aankondiging mét een formulier om je aan te melden. De snoeiworkshops gaan nl. alleen door met voldoende aanmeldingen.

      Met vriendelijke groet,
      Lilian

Laat een reactie achter