Organiseer samen een activiteit op Burendag!

Organiseer samen een activiteit op Burendag!

Burendag wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd en is een initiatief van Douwe Egberts en Oranje Fonds. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. In 2019 vieren we Burendag op 28 september.

Waarom Burendag?

Het Oranjefonds wil met Burendag zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Waarom? Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor de buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds dragen hier graag aan bij en zijn daarom initiatiefnemers van Burendag.

Geld voor jouw buurtactie

Dus wil je met jouw buren een leuke actie uitvoeren om jouw buurt socialer en mooier te maken? Bijvoorbeeld een buurttuin aanleggen of meer groen op straat brengen? Meld je aan op burendag.nl en vraag voor 18 augustus een financiële bijdrage aan als jullie dat nodig hebben.

Hulp nodig?

Als je hulp nodig hebt met het doen van de aanvraag of advies over het organiseren van jouw actie, neem dan contact op met een van de adviseurs van NMTZuid.


Laat een reactie achter