Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers nodig!

Heb je zin om je in te zetten voor een groener en duurzamer Amsterdam Zuid? Dan ben je wellicht bij ons aan het juiste adres. We komen op korte termijn een aantal leuke projecten aan waar we nog wel wat extra handen van enthousiaste vrijwilligers bij kunnen gebruiken.

Bijvoorbeeld bij het organiseren van de straatactie: bloeiende boomtuinen in de Van Woustraat. We gaan hier op zaterdag 29 april met kruiwagens, schoffels, gieters en biologisch zaad aan de slag in de lege boomtuinen in de Van Woustraat.  En we zijn ook op zoek naar en vrijwilliger die de tuinen vooraf wil inventariseren en contact wil zoeken met de ondernemers die de tuinen soms verzorgen of onderhouden.

En op 21 mei wordt het Fête de la Nature gevierd in het Amstelpark. We vieren het 45-jarige bestaan van het park en willen op een positieve manier aandacht vragen voor het belang van groen in de stad. Wil jij meehelpen om deze dag tot een succes te maken? Lees hier meer informatie over dit buurtfeest.

Ook gaan we binnenkort weer Plastic Prikken met Olga op 25 maart in De Pijp. Dit is een heel concrete en zichtbare manier om bij te dragen aan een duurzamere leefomgeving. Je ziet meteen resultaat en hopelijk worden mensen die ons zien prikken zich meer bewust van het belang van een schone straat. En het is ook nog supergezellig ook!

Aanmelden

Ben je enthousiast na het lezen over de projecten? Of heb je een andere specifieke vraag voor groen vrijwilligers werk in Amsterdam Zuid? Neem dan contact op met ons. Voor het Fête de la Nature en Plastic Prikken kan je contact opnemen met Lilian. Voor de straatactie: bloeiende boomtuinen kan je contact opnemen met info@nmtzuid.nl. Heb je andere vragen dan kan je ons ook bereiken op ons mail-adres.

 


Laat een reactie achter