Geld nodig voor je tuingroep?

Geld nodig voor je tuingroep?

Wil je je buurttuin opknappen of nieuwe planten kopen voor het plantsoen dat je samen met de buren onderhoudt maar heb je hier geen geld voor? Het Oranje Fonds helpt.
Vanaf begin november is het weer het mogelijk een financiële bijdrage van maximaal 400 euro aan te vragen voor jouw project als je meedoet aan de nationale vrijwilligersdag NlDoet op 10 of 11 maart.

Het Oranje Fonds roept niet alleen vrijwilligers op om je te komen helpen, maar heb zorgt ook voor de middelen om je wensen uit te voeren. De maximale bijdrage is dit jaar € 400.

Je kan je hier aanmelden om mee te doen met NlDoet 2017. Verenigingen en stichtingen kunnen direct geld aanvragen bij NlDoet. Is jouw groeninitiatief of groep (nog) geen officiële vereniging of stichting, dan kan Natuur&Milieuteam Zuid je helpen met het aanmelden voor NlDoet en het aanvragen van de financiële bijdrage. Neem contact op met een van de adviseurs!

Maart lijkt nog ver weg, maar nu is de tijd om geld aan te vragen! Aanvragen kan tot 31 januari, maar wees er snel bij, want op = op.

Wil je nog meer weten over hoe je geld kan binnenhalen voor jouw initiatief, meld je dan aan voor de bijeenkomst ‘Wat verdient jouw initiatief’ op 12 november.


Laat een reactie achter