In gesprek met de buurt

In gesprek met de buurt

Op de agenda van de buurtgesprekken over de uitvoering van de gebiedsplannen staat naast allerlei andere thema’s ook groen, een prettige leefomgeving en het beter gebruiken van groen en water.

Dé kans om te laten horen wat jij graag wilt in je buurt!

 

Uitnodiging Stadsdeel

Stadsdeel Zuid nodigt u hierbij uit voor een buurtgesprek over het gebiedsplan voor uw buurt en de activiteiten in het komend jaar. Aanleiding voor het buurtgesprek is het Gebiedsplan Buitenveldert/Zuidas 2016 dat onlangs door de Bestuurscommissie Zuid is vastgesteld. Graag gaan wij met u in gesprek over de gezamenlijke uitvoering van het plan.
Tijdens het buurtgesprek wordt het gebiedsplan eerst kort toegelicht. Daarna gaan we aan tafels in gesprek over de uitvoering van de activiteiten aan de hand van onderstaande thema’s. Ook horen we graag welke nieuwe ontwikkelingen u ziet die aandacht nodig hebben.

De Pijp:

  • Woensdag 3 februari, 20.00 – 22.00 uur, Oranjekerk, 2e van der Helststraat 1-3

Museumkwartier, Apollobuurt en Willemspark:

  • Donderdag 4 februari, 19.30 – 21.00 uur, Montessori Lyceum Amsterdam, Pieter de Hoochstraat 59

Stadion-, Schinkel- en Hoofddorppleinbuurt:

  • Dinsdag 9 februari, 19.30 – 21.00 uur, Odensehuis, Hygieastraat 4

Buitenveldert/Zuidas:

  • Donderdag 11 februari, 19.00 – 21.00 uur, Huis van de Wijk MFC Binnenhof, A.J. Ernststraat 112

Rivierenbuurt:

  • Donderdag 11 februari, 20.00 – 22.00 uur, Huis van de Wijk Rivierenbuurt, Rijnstraat 115

Eén reactie

  1. Lucie Zuiderwijk schreef:

    Wat mij opvalt in dhet gebiedsplan is voor Museumkwartier, Apollobuurt en Willemspark dat het eigenlijk nergens over de kwaliteit van groen/water/etc. gaat. Alleen maar over het intensievere gebruik. Alleen aandacht voor Museumplein en Vondelpark vanwege de drukte (en handhavingscapaciteit tijdens evenementen [op Museumplein] en op warme dagen [voor het Vondelpark]). Groen, als longen voor de stad komt nergens ter sprake. Aandacht voor vergroeiing van platte daken (mos/grasdaken, die fijnstof opnemen), het is er helemaal niet. Ook geen aandacht voor aanpassing van bestratingen

Laat een reactie achter