Fiets met ons mee op de Tour de Vert

Amsterdam Zuid bruist van langjarige en nieuwe groene initiatieven waar enthousiaste bewoners zich inzetten om hun leefomgeving groener, duurzamer en leefbaarder te maken of te houden. Wij vinden dit zo mooi dat we ons enthousiasme graag met jullie willen delen. Daarom: Fiets met ons mee op deze eerste Tour de Vert!

Wat houdt dit in?

Op zaterdag 26 september gaan wij tussen 14.00 uur en circa 16.30 uur per fiets onderstaande vijf projecten bezoeken. Hier zullen betrokken bewoners en vrijwilligers iets vertellen en kunnen zij jouw eventuele vragen beantwoorden. Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

1) De Koeienweide in het Vondelpark
2) Medebeheer buurttuin aan de Schinkelhavenkade
3) ‘Bloeiende Borders’ bewonersinitiatief aan de Pieter van Anrooijstraat
4) De bijna 20 jaar zelfbeheer van 200 Watertuinen aan de Boerenwetering
5) Ook bijna 20 jaar plantenruilcentrum en medebeheer in het Sarphatipark waar we eindigen met een borrel op het Groen Gemaal.
kaartje_Tour_de_Vert

Wil je mee fietsen?

Wij nodigen je van harte uit om op 26 september met ons mee te fietsen op deze Tour de Vert. Wat ons betreft wordt het een klein, reizend groen feestje dat beter inzicht geeft in wat er op buurtniveau allemaal gebeurt aan groene bewonersinitiatieven.

Geef je op

Er kunnen maximaal 30 deelnemers mee. Er zijn geen kosten aan verbonden. We vragen je vóór 12.00 uur 25 september hier op te geven.

Selecteer een geldig formulier

Heb je nog vragen, stuur een mailtje naar info@nmtzuid.nl.

 


Laat een reactie achter