Hoe kunnen we jou beter helpen?

Hoe kunnen we jou beter helpen?

Na het succes van onze eerste enquête in 2015 over wat voor activiteiten we de komende tijd voor jullie zouden moeten organiseren, konden we het niet laten om nog een enquête uit te zetten. Nu eentje om jullie de kans te geven iets te zeggen over hoe wij het doen als Natuur&Milieuteam Zuid. We startten de enquête tijdens onze nazomerborrel op 28 augustus. Daar vulden maar liefst 45 van de aanwezigen de vragenlijst in.

Een greep uit de resultaten:
78% van de aanwezigen wonen in Amsterdam Zuid (De Pijp en Stadionbuurt waren best vertegenwoordigd)
22% van de aanwezigen komen uit de wijken die we nog maar anderhalf jaar bedienen (Rivierenbuurt, Buitenveldert, Zuidas)

Toen we vroegen waarom mensen actief zijn in hun buurt antwoordden jullie:
33% omdat ik groene thema’s belangrijk vind
19% omdat ik een bijdrage aan de buurt wil leveren
17% omdat ik graag buiten ben
9% omdat ik nieuwe mensen wil ontmoeten

Op de vraag hoe ken je het Natuur&Milieuteam zeiden jullie:
36% omdat ik regelmatig vrijwilliger ben
27% via internet of ons nieuwsbrief
16% via derden

Op de stellingen over onze bereikbaarheid, de informatie en advies die we verstrekken, en de relevantie van de activiteiten die we organiseren, krijgen we van jullie maar liefst een acht. Daar zijn we eigenlijk best trots op! De meest relevant gevonden stelling was dat het Natuur&Milieuteam als schakel naar het stadsdeel meerwaarde heeft. Ook daar kwam een 8 uit. 7 was de score op de stelling dat ons advies en informatie jullie hadden aangezet initiatief.


Laat een reactie achter