Voorjaarsnoeiworkshop in het Sarphatipark

za 07 maart 2020 - 11.00-12.30 uur

Voorjaarsnoeiworkshop in het Sarphatipark

Snoeien doet bloeien!

Leer wat je in het voorjaar kunt snoeien van onze snoeileraar Gerard Schuitemaker. Deze keer in het Sarphatipark. Als vrijwilliger daar kun je gratis meedoen! De maand maart is de perfecte tijd om planten een goede start te geven voor het nieuwe groeiseizoen. Maar hoe doe je dat precies? Welke struiken en planten kun je wel aanpakken en welke moeten wachten tot juni of het najaar?

Hoe en wanneer

Op zaterdag 7 maart beginnen we om 11.00 uur met een halfuurtje theorie en dan gaan we lekker het park in en aan de slag. Er is gereedschap aanwezig, maar neem vooral je eigen snoeischaar en/of takkenschaar mee. Tuinhandschoenen zijn aanwezig.
Deelname kost 10,- euro (5,- met een NMT-pas). Aanmelden via onderstaand formulier. Deze workshop is gratis voor (nieuwe) vrijwilligers van Vereniging Sarphatipark.

Locatie

Deze workshop vindt plaats in het Sarphatipark. Verzamelen bij het Groen Gemaal, ingang Eerste Jan van der Heijdenstraat. Onze snoeileraar Gerard Schuitemaker geeft ook dit jaar weer diverse workshops. Kijk op onze agenda voor de andere data.

Misschien ken je een tuin of plantsoen dat wel een goede snoeibeurt kan gebruiken voor het volgende seizoen? Laat het ons vooral weten voor volgende snoeiworkshops! Meld een mogelijke locatie aan bij info@NMTzuid.nl

Meld je aan

Betaling Voorjaars Snoeiworkshop 7 maart 2020

Betaling Voorjaars Snoeiworkshop 7 maart 2020

Bezig met versturen