Leren fermenteren: kimchi
wo 15 februari 2017 - 20.00-22.00 uur

Leren fermenteren
Kimchi: het mooiste en lekkerste groente ferment uit Azië. Voor zover bekend is het ook het oudste beschreven ferment ter wereld. Een ferment waar in de Aziatische keuken weer veel verschillende recepten mee gemaakt worden. IN deze cursus leer je meer over fermenteren en gaan we kimchi maken onder leiding van Toos Tuin. Want wat is kimchi precies, waar komt het vandaan, wat zijn de ingrediënten en waarom is het zo gezond? Daarna krijg je uitleg over het zelf fermenteren en snijden en kruiden van je eigen kimchi. En daarna gaan we zelf aan de slag.
Praktische informatie
Op woensdagavond 15 februari van 20.00 tot 22.00 uur geeft Toos Tuin een les over fermenteren en kimchi maken. Opgeven kan bij Toos (mail: toostuin@gmail.com), zet kimchi in de onderwerpregel. De kosten van de cursus zijn 25 euro, dit is inclusief groente en een pot. De cursus wordt gegeven in Buurthuis Henrick de Keijser op het Hendrick de Keijserplein. Graag tot dan.