Leren Fermenteren
do 27 oktober 2016 - 19.30-21.30 uur
De mooiste oogst verwerking: Rode Zuurkool maken
Nu de eerste herfstkleuren er weer zijn, is het tijd om na te denken over hoe je oogst te verwerken. Ik wil je graag helpen om te leren fermenteren. We starten de les met basistheorie.
Wat is fermenteren en is dat wel gezond?
Kun je andere groentes ook fermenteren? Ja, je kunt heel veel voedsel fermenteren. Ik geef een lijstje en help je op weg om andere recepten te vinden. Daarna gaan we onze eigen zuurkool samenstellen. Je hoeft niets mee te nemen.
Opgeven:
via mijn email toostuin@gmail.com
Onderwerp:
rode zuurkool les. Na 1e aanmelden stuur ik je de andere informatie.
Locatie:
Henrick de Keijser speeltuingebouwtje, Henrick de Keijserplein.
Kosten:
inclusief groenten €20,00 Met stadspas: €7,50
Vriendelijke groet Toos Tuin.