Tegelophaal-service Zuid

ma 21 oktober 2024 - 7.00 uur

Tegelophaal-service Zuid

Tegels eruit en Groen erin!

Zoals eerder dit jaar is er ook dit najaar weer mogelijkheid om je tegels te laten afvoeren door de gemeente i.s.m. Weerproof!

  • 21 oktober 2024

Je dient de hoeveelheid tegels aan te melden via een formulier, uiterlijk een dag van te voren. Tegels mogen een dag van te voren vanaf 16.00 uur aan de kant van de weg worden gelegd. Zorg dat ze uiterlijk voor 7.00 uur op 24 juni klaarliggen en ze zullen deze dag worden opgehaald. Meld je tegels hier aan: Vergroen uw tuin met de tegelservice – Gemeente Amsterdam

NK-tegelwippen

Ga je er voor en maak jij je tuin groener? Geef dan gelijk even je tegels door bij het NK-tegelwippen!

Vanaf 21 maart t/m 31 oktober vindt het NK Tegelwippen plaats! Iedereen kan meedoen door tegels te wippen in z’n eigen voor-, achter-, of geveltuin. Gemeenten in heel Nederland gaan de strijd weer met elkaar aan!

Natuurlijk draait het kampioenschap niet alleen om rivaliteit, maar heeft het een hoger, gemeenschappelijk doel. Wanneer tegels worden vervangen door gras, bloemperken, bomen en geveltuinen, wordt Nederland meer klimaatbestendig, behaaglijker voor insecten en dieren, koeler op warme dagen én veel mooier! We willen van grauw naar groen!

Lees hier meer over het NK en geef je tegels op: NK Tegelwippen 2024 – Wip mee en geef je tegels door! (nk-tegelwippen.nl)