Bomen met Hans Kaljee, extra avond VOL!

do 17 januari 2019 - 19.30-22.00 uur

Bomen met Hans Kaljee, extra avond VOL!

Alleen nog aanmelden voor de wachtlijst!

Over de bomenverordening Amsterdam

Wat houdt dat in een bomenverordening? Wat zijn de rechten en plichten van jou als bewoner, ondernemer of van de gemeente als het om bomen in de tuin of de  stad gaat? In de bomenverordening is dat allemaal vastgelegd wat betreft bomen in de openbare ruimte of in de particuliere tuinen.
Een verordening zorgt ervoor dat er een eerlijke afweging wordt gemaakt tussen de verschillende belangen. Tussen buren, tussen huurder en verhuurder, tussen gemeente en bewoners of bedrijven.

Hans Kaljee, hoofdstedelijke bomenconsulent van de Gemeente Amsterdam, is expert in de wet en praktijk van de bomenverordening, die voor heel Amsterdam geldt sinds oktober 2016. Tijdens deze avond zal hij dit aan de hand van praktijkvoorbeelden haarfijn uit de doeken doen. Zijn brede ervaring op Amsterdams bomengebied staat altijd garant voor een bevlogen verhaal. Aan het eind van de avond is er ruimte voor vragen over praktijkgevallen.

Verder organiseren de Bomenridders in de komende maanden:

Let op nieuwe locatie!

De Volkskamer(voorheen Van Ostadetheater), Van Ostadestraat 233D, Amsterdam. https://goo.gl/maps/e6bYHT2uTAH2

Meld je aan voor de wachtlijst

De avond is gratis. Er is een beperkt aantal zitplaatsen. Je kunt je alleen nog aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er iemand zich afmelden, dan ontvang je zsm bericht via de mail.

Op 17 januari moeten de gereserveerde kaartjes voor 19.30 uur aan de deur worden opgehaald bij De Volkskamer.
Daarna vervalt de reservering en verdelen we de kaartjes onder wachtenden.

We starten om 19.45 uur.

Selecteer een geldig formulier