Compost spreekuur start weer

Compost spreekuur start weer

Compostvragen?

We krijgen regelmatig vragen over composteren. Dat is een goed teken – blijkbaar willen veel mensen hun GFT-afval hergebruiken voor hun planten. Er is heel veel bruikbare  informatie te vinden op internet. Maar is het niet veel fijner als je je vragen direct aan een deskundige kunt stellen? Daarom starten we vanavond met een wekelijks telefonisch spreekuur. En één keer per maand is dat spreekuur ‘live‘, hier in ons kantoor.

Bel Toos

Compostmeester en hovenier Toos Tuin is de deskundige vraagbaak waar je mee in gesprek kunt.  Je kunt elke donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur bellen (020-6921424) en elke eerste donderdagavond van de maand kan je langskomen op de Tweede van der Helststraat 66 (Wijkcentrum de Pijp). En de eerste keer dat je Toos in levende lijve je vragen kunt stellen is donderdag 2 juni 2022. Bij mooi weer zitten we in de binnentuin.

Compostloket

Behalve het spreekuur bouwen we ook aan een ‘compostloket’. Je vindt daar antwoord op veelgestelde compostvragen (FAQ) en je kunt er zelf je vragen achterlaten. Dit loket staat sinds een paar jaar online.


replies are closed