Werkochtend Rosarium

za 28 april 2018 - 9.45-12.30 uur

Werkochtend Rosarium

Schoffelen, (on)kruiden verwijderen en overige verzorging rozenstruiken zoals rozen planten, snoeien en bemesten afhankelijk van het jaargetijde.
Verzamelen vanaf 9:45 uur in het Rosarium. Daar is het tuingereedschap, werkhandschoenen, thee of koffie en werken we, met pauzes tot circa 12:30 uur. Het is raadzaam om een flesje water en/of een ‘tussendoortje’ mee te nemen.

Dit vrijwilligerswerk wordt sinds 2014 gedaan en dit jaar van 7 maart t/m 24 november. Totaal 42 geplande werkochtenden afwisselend op woensdag of zaterdag.

Meedoen?

Wil je meewerken in de rozentuin of eerst eens kennismaken? Bezoek de pagina Vrijwilligers op de website vondelpark.com voor meer informatie of geef je op via het formulier. Ook meer informatie via nmtzuid.nl 

Wil je op de hoogte blijven van extra werkochtenden (bijna dagelijks) dan kan je je vrijblijvend opgeven voor de WhatsApp-groep Rosarium Vondelpark. Geef je mobiele telefoonnummer en naam door aan Gon Homburg. Wanneer er extra wordt gewerkt dan wordt er een berichtje gestuurd aan de groep.
Voor vragen over het vrijwilligerswerk of aanmelden bij de WhatsApp-groep mail je aan Gon Homburg hartvoorhetvondelpark@gmail.com.
Dit vrijwilligerswerk is gebaseerd op je eigen mogelijkheden om te komen meewerken; vooraf opgeven per werkochtend is niet nodig en je kan zelf bepalen hoeveel tijd je werkt.

Tot ziens! Gon en Hans Homburg, begeleiders vrijwilligerswerk Rosarium Vondelpark.