Informatiebijeenkomst zonnepanelen De Pijp

di 12 december 2017 - 19.30 uur

Informatiebijeenkomst zonnepanelen De Pijp

Speciaal voor huurders van corporatiewoningen en verenigingen van eigenaren in De Pijp

Er zijn heel veel daken die geschikt zijn voor zonnepanelen, maar waar ze nog niet op liggen. Het is goed voor de planeet, niet slecht voor je portemonnee en voor alle bezwaren zijn praktische oplossingen. Dus waarom zou je het niet doen?

Tijdens deze bijeenkomst vertellen energieadviseurs over de mogelijkheden en hulp die u als bewoner kunt krijgen. Aleida Verheus, energieadviseur van !Woon, en Mischa Meerburg die met bewoners van Eigen Haard een collectief zonproject heeft opgezet, vertellen over mogelijkheden en hulp die bewoners kunnen krijgen.

IN De Pijp

De bijeenkomst is een initiatief van Gerard Lommerse en Matty van Ewijk, beiden bewoner van de Pijp. Zij zijn oprichters van IN De Pijp, inspiratienetwerk voor duurzame initiatieven in De Pijp. Samen met bewoners, andere netwerken, het wijkcentrum en stadsdeel Zuid ontwikkelt IN De Pijp op vrijwillige basis initiatieven voor een duurzame wijk.

Wilt u komen?

De bijeenkomst is op dinsdag 12 december vanaf 19.30 uur in de Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1-3 (hoek Van Ostadestraat). Stuur dan een mail aan Matty@amorion.nl.
Meer informatie over In De Pijp vindt u op Facebook.