Inkoopactie regenton verlengd en extra korting!

Inkoopactie regenton verlengd en extra korting!

Een regenton in je tuin

Wil jij ook zo’n mooie regenton in je (gevel)tuin? Een ton slaat water op wat je bijvoorbeeld kunt gebruiken om je planten water te geven als het droog is. Een ton zorgt er ook voor dat het regenwater niet meteen het riool in stroomt. De afgelopen jaren heeft Natuur&Milieuteam Zuid de regenwateropvang gestimuleerd met verschillende projecten en op verschillende manieren. Dit voorjaar deden we dat met een nieuwe inkoopactie zodat Amsterdammers 20% korting kregen op een ton. Het was wederom een samenwerking met Tonnellerie Den Oude uit Soest en Amsterdam Rainproof. Op de website van Tonnellerie Den Oude zijn verschillende regentonnen te koop. De kortingsactie is helaas afgelopen maar je kunt natuurlijk alsnog een regenton aanschaffen.

Meer informatie nodig?

Wil je eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met Anna van Natuur&Milieuteam Zuid. Je kunt mailen (Anna@NMTzuid.nl) of bellen naar 06-20539406. Neem ook contact met ons op als je eerder in mei een regenton hebt gekocht en ook nog geïnteresseerd bent in de extra korting.

Compostvaten inkoopactie!

Ben je geïnteresseerd in een composteren met een compostvat? Ook daar hebben we een inkoopactie voor georganiseerd, kijk maar hier.

 


Laat een reactie achter