Poster composteren in de stad

Poster composteren in de stad

Wil je gaan composteren, maar weet je nog niet welk systeem het beste bij jou past? Kom dan een poster halen op de 25e Natuur&Milieumarkt aanstaande zondag 22 april in het Sarphatipark!

Compostposter

Deze poster over composteren in de stad heeft I can change the world with my 2 hands samen met Natuur&Milieuteam Zuid gemaakt. Je vindt er meer informatie over waarom te composteren en wat je met je compost kunt doen. Er is een overzichtje met wat je wel en niet kunt composteren. En het bevat korte beschrijvingen over wormcomposteren, fermenteren met een bokashi-emmer en composteren in vaten of bakken. Je kunt de poster onderaan deze pagina downloaden.

Compostmeestercursus

Wil jij nog verder verdiepen in composteren? Heb jij interesse in (buurt)composteren? En heb je zin om op excursie naar België te gaan om meer te leren over kringloop tuinieren? Dan is de compostmeestercursus misschien iets voor jou! De startdatum van de cursus is uitgesteld tot dinsdag 24 april en bestaat uit 7 bijeenkomsten. Kijk op dit agendabericht voor meer informatie en aanmelden.

 

Foto: De Wiltfang

 

Downloaden (PDF, Onbekend)


Laat een reactie achter