3x Wilgen knotten Vondelpark

3x Wilgen knotten Vondelpark

De werkochtenden op de Koeienweide in het Vondelpark staan in februari in het teken van wilgen knotten. Gedurende 3 bijeenkomsten worden de wilgen geknot en tot bossen gebonden om vervolgens als versteviging van de waterkant te dienen. Ook vlechten de vrijwilligers de wilgentenen tot een mooie tunnel. Leuk voor jong en oud.
Het knotten vindt plaats op zaterdag 17, woensdag 21 en woensdag 28 februari.

Deze activiteit is onderdeel van de ‘werkochtend Koeienweide’. Vrijwilligers onderhouden de weide op ecologische wijze, onder begeleiding van een groenecoloog van de gemeente. Langs de weide loopt een natuurpad waar rondleidingen plaatsvinden voor o.a. onderwijs.

Meer informatie: zie agenda


2 reacties

  1. Tonnie bakkenist schreef:

    Ijs en weder dienende kom ik 17 feb naar de koeienweide.

Laat een reactie achter