Nieuw wormenhotel geopend op de 1e Sweelinckstraat

Nieuw wormenhotel geopend op de 1e Sweelinckstraat

Afgelopen zondag 17 december is op de hoek van het Sarphatipark een nieuw buurtwormenhotel geopend, een bewonersinitiatief uit de 1e Sweelinckstraat. De eerste GFT resten werden er door de deelnemende bewoners ingegooid en iedereen kreeg zijn eigen verzamelbakje mee.

Wormenhotel instructie

Toos Tuin (Buurtcompost.nl) gaf instructie over wat er wel en niet in gegooid kan worden. Een van de initiatiefnemers, Tamara Beelen, vertelde over het ontstaan van het project. Er doen 12 gezinnen mee en Wijkcentrum De Pijp gaat ook meedoen! Alleen maar blije gezichten! Meer weten over wormcomposteren of zelf een wormencompostbak maken ? Kijk op: wormencomposteren.

Foto’s Maarten Wesselink


Laat een reactie achter