Zuidmoes mag nog een jaar door!

Zuidmoes mag nog een jaar door!

De gemeenschappelijke moestuin Zuidmoes op het terrein van de oude schooltuinen, tegenover de Vrije Universiteit (VU) zal nog tot 30 september 2018 blijven bestaan. Daarna heeft de VU het terrein zelf nodig voor nieuwbouw.  Dit heeft de VU laten weten aan de vrijwilligers die deze tuin op permacultuurbasis de afgelopen drie jaar tot bloei hebben gebracht.

Dat betekent dat er nog 1 heel seizoen getuinierd kan worden. De ‘productie’ van de tuin bestaat niet alleen uit voedsel, maar ook uit leuk en zinvol vrijwilligerswerk en nieuwe sociale contacten voor de deelnemers.

Nog meer goed moestuinnieuws: in het voorjaar van 2018 gaat een nieuwe gemeenschappelijke moestuin van start aan de noordkant van het Olympiaplein. Bent u geïnteresseerd in deelname? Neem contact op met Anneke Moesker op olympiatuinboon@gmail.com.


Laat een reactie achter