Uitreiking Grote Mini Prijs 2017

Uitreiking Grote Mini Prijs 2017

En de winnaar is…

Kinderboerderij De Pijp heeft dit jaar de Grote Mini Prijs gekregen. Sinds twee jaar wordt deze prijs uitgereikt door deelnemers van de Opentuinendag in De Pijp. De opbrengst van deze Opentuinendag wordt aan een goed en duurzaam groen doel in de buurt gegeven. Afgelopen jaar was dat het Groen Gemaal en dit jaar de kinderboerderij.

De prijs bestaat uit een houten beeld gemaakt door Stichting Stadshout en uit een financiële bijdrage. De kinderboerderij is heel blij met de prijs. José (op de foto neemt ze de prijs in ontvangst) heeft gezegd dat het geld gebruikt wordt om twee educatieve borden voor kinderen mee te bekostigen. Zo leren de kinderen meer over bijen en andere kleine insecten die rondom de kinderboerderij te vinden zijn.

De prijs is vernoemd naar Mini Groot. Zij heeft zich altijd ingezet voor de organisatie van de Opentuinendag in De Pijp en zij had zelf ook een schitterende tuin.

 


Laat een reactie achter