Onderzoek Motivaties Groene Vrijwilligers

Onderzoek Motivaties Groene Vrijwilligers

Doe je groen vrijwilligerswerk, via een organisatie of als bewonersinitiatief? Tel je planten of dieren, doe je beheerswerk in natuur of landschap, werk je mee aan een natuurtuin of geef je excursies? Dan wil de Radboud Universiteit je vragen mee te doen aan dit onderzoek door een enquête in te vullen. De enquête gaat in op je activiteiten, je motivaties voor het doen van groen vrijwilligerswerk, en welke kansen en belemmeringen je ervaart.

Waarom dit onderzoek?

Het doel van dit landelijke onderzoek is om te kunnen bijdragen aan de ondersteuning van groene vrijwilligers, nu en in de toekomst. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door de Radboud Universiteit in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken, en in samenwerking met o.a. LandschappenNL, SoortenNL en IVN.
Je helpt daaraan mee door deze enquête in te vullen. De antwoorden worden anoniem verwerkt. Om direct naar de enquête te gaan, kun je op de volgende link klikken:
http://groenevrijwilliger.science.ru.nl

Doe mee

Met jouw hulp komen we meer te weten over groene vrijwilligers in Nederland en hun wensen. We verloten onder de deelnemers een aantal leuke prijsjes.
Heb je vragen over het onderzoek, neem dan contact op met de onderzoekers via wessel.ganzevoort@ru.nl

Delen wordt op prijs gesteld!


Laat een reactie achter