Werkochtend Rosarium

wo 26 juli 2017 - 9.45-12.30 uur

Werkochtend Rosarium

Schoffelen, (on)kruiden verwijderen en overige verzorging rozenstruiken.

Verzamelen vanaf 9.45 uur op de Werf Vondelpark 6, naast de Kattenlaan. Omstreeks 10 uur lopen we naar het Rosarium met het tuingereedschap en werkhandschoenen, drinken daar thee of koffie en werken, met pauzes, in de perken tot circa 12.30 uur. Het is raadzaam om een flesje water en/of een ‘tussendoortje’ mee te nemen. Dit vrijwilligerswerk wordt sinds 2014 gedaan en dit jaar van 8 maart t/m 25 november. Totaal 42 geplande werkochtenden afwisselend op woensdag of zaterdag.

Meedoen?

Wil je meewerken in de rozentuin of eerst eens kennismaken? Bezoek de pagina op de website vondelpark.com voor meer informatie of geef je op via het formulier.

Meer weten?

Wil je op de hoogte blijven van extra werkochtenden dan kan je je vrijblijvend opgeven voor de WhatsApp-groep Rosarium Vondelpark. Geef je nul-zes nummer en naam door aan Gon Homburg. Wanneer er extra wordt gewerkt dan wordt er een berichtje gestuurd aan de groep. Voor vragen over het vrijwilligerswerk of aanmelden bij de WhatsApp-groep mail je aan Gon Homburg hartvoorhetvondelpark@gmail.com