Nacht van de Vleermuis (Vol)

vr 25 augustus 2017 - 21.30-22.30 uur

Nacht van de Vleermuis (Vol)

Wegens grote belangstelling hebben we een extra excursie ingepland o.l.v. vleermuis deskundige Floor van Vliet op 15 september om 20 uur. Reserveren via: simone@nmtzuid.nl

De excursie op 25 augustus zit vol.

In het kader van de Nacht van de Vleermuis organiseert Natuur&Milieuteam Zuid i.s.m. IVN Amsterdam op vrijdag 25 augustus om 21.30 uur een spannende vleermuisexcursie in Buitenveldert.
Vleermuisdeskundige en stadsecoloog Anneke Blokker vertelt uitgebreid over deze nachtelijke zoogdieren. Met bat detectoren worden de vleermuizen ook gespot.

Locatie

De excursie vindt plaats bij het ‘t Kleine Loopveld in Buitenveldert, een waterrijk gebied waar soms wel 5 soorten vleermuizen te horen of zien zijn.

Het precieze vertrekpunt wordt gemaild na reservering.

Kosten

Volwassene € 5,00 p.p. Kinderen of Stadspas: € 4,00 p.p.

Reserveren

Er is beperkt plek dus vooraf opgeven is verplicht via Natuur&Milieuteam Zuid: simone@nmtzuid.nl

Nacht van de Vleermuis

De Nacht van de Vleermuis 2017 vindt plaats is in het weekend van vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus 2017. In heel Nederland zijn er vleermuisactiviteiten voor jong en oud. In Nederland wordt het evenement gecoördineerd en gefaciliteerd door Vleermuiswerkgroep Nederland (VLEN) van de Zoogdiervereniging. Zij werken hierbij samen met de Vereniging voor Veldbiologie (KNNV), de Vereniging voor Natuur- en Milieueducatie (IVN), Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en verschillende lokale natuurverenigingen of zoogdierwerkgroepen.

Meer informatie Vleermuizen

Ga voor meer informatie naar: https://nmtzuid.nl/project/vleermuizen/

Vleermuizen