Repair Café De Pijp (Aangepast!)

zo 27 augustus 2017 - 14.00-16.00 uur

Repair Café De Pijp (Aangepast!)

Let op: Het Repair Café is op zondag 27 augustus eenmalig verplaatst naar het Huis van de Wijk de Pijp. We zijn aanwezig in zaal 3. Adres: Tweede van der Helststraat 66, dit is 50 meter van de normale locatie. Ook de openingstijden zijn aangepast: van 14 tot 16 uur.

Repair Café

Wat doe je met een kapotte citruspers, broodrooster of cd-speler? Weggooien, want een nieuwe is vaak goedkoper dan laten repareren. Dat is zonde, niet alleen van het geld, maar ook van de (onnodige) belasting van het milieu. Daarom komt een groepje handige vrijwilligers maandelijks bijeen in het Repair Café om kapotte spullen van buurtbewoners te repareren.

Tijdens het Repair Café op de laatste zondag van de maand staan er vrijwilligers klaar die kunnen helpen apparaten, kleding, lampen en meubilair te repareren. Als het druk is, kan het soms even duren. Maar dan drink je toch een kopje koffie of thee en kijkt hoe die handige mannen en vrouwen alles proberen te repareren?

Meer informatie

Als je na 15.30 uur binnenkomt is er een kans dat we je niet meer kunnen helpen omdat we om 16 uur stoppen. Heb je verdere vragen neem dan contact op met contactpersoon: Anna (mail: Anna@NMTzuid.nl, of bel: 06 20539406). Aanmelden is niet verplicht maar als je een specifiek probleem hebt dan kunnen de reparateurs specifieke gereedschappen meenemen als ze vooraf weten dat je komt.

We werken voor een donatie. Dit wordt erg op prijs gesteld, we betalen hier onder andere de koffie/thee voor de vrijwilligers van en materiaal om mee te repareren.