Compostochtend Plan C

za 16 september 2017 - 10.00-13.00 uur

Compostochtend Plan C

Op zaterdag 16 september is er een volgende compostochtend bij buurthuis Plan C in de Diamantbuurt. Ben jij geïnteresseerd in composteren en wil je ervaren hoe dit in de praktijk werkt? Kom dan van 10 tot 13 uur naar de tuin van Plan C op Smaragdplein 24!

Aan de slag!

Op 2 september zijn we begonnen met het zeven van een drie jaar oude composthoop met tuinafval van de moestuintjes. Het was een leerzame en leuke dag, zoals je op de foto’s hieronder kunt zien! We hebben niet de hele hoop kunnen zeven, dus hierbij de uitnodiging om daarbij te helpen!

Compostnetwerk Zuid

Kun je zaterdag 16 september niet, maar ben jij wel geïnteresseerd om zelf of met je buren compost te maken? Meld je dan aan voor de e-maillijst van Compostnetwerk Zuid zodat je op de hoogte blijft van alle compost activiteiten. In deze groep delen we kennis en ervaring op het gebied van thuis en buurtcomposteren. Je kunt ook meer informatie over composteren vinden op onze compost pagina. Binnenkort start de compostmeester introductiecursus en we hebben een nieuw filmpje over het in elkaar zetten van een wormencompostbak met Toos Tuin!

Meer informatie

Voor meer informatie over de compostochtend, neem contact op met Plan C