Kom gratis planten halen!

Kom gratis planten halen!

Planten gratis af te halen!

Vanwege een verbouwing door de eigenaar moet Justine haar prachtige tuintje leeghalen. Voor de liefhebbers gratis af te halen in de Rivierenbuurt, Kribbestraat. Wie het eerst komt het eerst maalt. Als je één of meerdere planten wilt halen dan kan je deze vanaf vandaag zelf uitgraven. In de eerste week van september komt er een aannemer om de overige planten uit te graven maar het is nog niet bekend op welke datum dit gebeuren zal. Hierna kan je de planten die er nog zijn ook nog komen halen. Weg = weg. Mail naar hoogerbe@xs4all.nl voor meer informatie.

In dit album kan je foto’s van de planten bekijken.

Amsterdam wordt gedotterd

Al zeven jaar lang zet Josie Dubbeldam zich in voor meer dotterbloemen in Amsterdam! Wil je meehelpen en ook meer dotterbloemen terug brengen langs de oevers? Dat kan als je op Amstelglorie stekjes van de dotterbloem komt halen. Ze moeten vervolgens nog wel meer wortels krijgen in een tuin of op een balkon voordat ze het water in kunnen. Ook op het Groen Gemaal in het Sarphatipark zijn een aantal stekjes beschikbaar. Stuur een berichtje naar Josie (mail: josiedubbeldam@hotmail.com) voor meer informatie en maak een afspraak.


Laat een reactie achter