Doe mee aan 45 jaar Amstelpark op 21 mei

Doe mee aan 45 jaar Amstelpark op 21 mei

Het 45 jarig bestaan van het mooie Amstelpark grijpt de nieuwe Vereniging Vrienden van het Amstelpark aan voor het organiseren van een buurtfestijn tijdens Fête de la Nature. Op de zondag 21 mei wordt op een positieve manier aandacht gevraagd voor het groen in de stad en de waarde van stadsparken. Bewoners kunnen (opnieuw) kennis maken met de vele facetten van het park.

Oproep

Op deze feestdag wordt een podium geboden aan alle amateur/natuur/kunst/cultuur/ambachtslieden, in en om het Amstelpark, om zich te presenteren aan bewoners van de omliggende wijken.
Het wordt een eendaags buurtevenement waarbij verschillende buurtinitiatieven de mogelijkheid krijgen om te laten zien wat ze doen in de vorm van een workshop, demonstratie, voorstelling, expositie, rondleiding of live act. Er komen zeven podia/ruimtes verspreid door het park verbonden via een wandelroute.

Doel

Het hoofddoel is om bezoekers en (nieuwe) buurtbewoners te laten zien wat er te doen is in park en buurt, waar zij ook in kunnen participeren. Met dit buurtgerichte feestje streeft de vereniging ernaar om het Amstelpark in het zonnetje te zetten en meer bekendheid te geven aan de diversiteit van het park. En de bewoners te laten kennismaken met de levendigheid in park en buurt op het gebied van kunst, cultuur en natuur!

Meedoen?

Wil jij met jouw activiteit ook meedoen stuur dan een berichtje aan Vereniging Vrienden van het Amstelpark
p/a Gerard Doustraat 133, 1073 VT Amsterdam of mail naar Lilian@NMTzuid.nl

Buurtfeest in het Amstelpark

45 jaar Amstelpark

Amstelpark Floriade 1972

Oude poster Floriade 1972


Laat een reactie achter